Ecologische begeleiding nieuwe hoofdgebouw Postcodeloterij

Aan de Amsterdamse zuidas verrijst het nieuwe hoofdgebouw van de Postcodeloterij. OneNature adviseert hoe tijdens de werkzaamheden rekening kan worden gehouden met planten en dieren. Daarnaast adviseert OneNature hoe er straks op en rond het gebouw meer ruimte kan worden geboden aan natuur. Zo wordt er nestruimte voor vogels gecreëerd en verblijfplaatsen voor vleermuizen in de muren geïntegreerd.  In de beplanting wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van inheemse wilde planten waarbij we richten op wilde bijen en vlinders die in de omgeving voorkomen.

Voor de ecologische begeleiding sta ik soms letterlijk met de voeten in de modder. Op de website van de Postcodeloterij kun je lezen over dit project: https://www.postcodeloterij.nl/over-ons/duurzaam-verbouwen/partijen-werken-volgens-ecologisch-werkprotocol